Skip to content

aku kepingin roti bakar.

April 26, 2010

alrite.i shud not make a big deal of this matter.tapi i was still amused by the coincidence and all. first it was this,and than it was that.trime kasih kpd aqil sebab noticed benda ni *wahahaaaa*

the thing is,as u can see,my twitter main picture,the photo was taken in my car,wearing sunglasses with red shirt.and this one famous celebrity also has his twitter main picture,exactly the same as mine,taken in car,wearing sunglasses and wearing red shirt.i’m not saying ‘apsal mamat ni tiru aku?’ it’s juz the coincidence that i want to highlight here.but then,the issue pun gone with the wind.dh tak igt…..untilllllllllllllll today aqil tweet me saying something like this ‘first the same profile picture,now the food also?’ i was blurred for a while.apa yang sama lagi?

pagi tadi am tweeting a pic about my meal for breakfast,jus pegaga hijau and roti pandan hijau and i did mention about going all green for breakfast.and freaking-ly coincidence this same celebrity also tweet a pic saying he’s having green curry and green tea and he did highlight the green thing~ i was like omigosh.apa kejadahnya semua ni? all this coincidence is super scaryy,hahahaa.

tweet: gahhh,harini breakfast is all about green (-_-) aku harus mkn nasik. http://twitpic.com/1ijr6o

and this one celebrity.

tweet:  @AwalAshaari: Green day today. Green curry with green tea. Gryummy! http://twitpic.com/1ikdzl

oh oh well,this is interesting,shud i be highlighting that we are using the same uploader pic for tweeter? whahahaa,i know,that’s too much.

toddles!

Advertisements
4 Comments leave one →
  1. wonderPENG permalink
    May 5, 2010 12:42 pm

    peh peh peh, orang tu terkoinsiden dengan artis la pulek…
    ini satu petanda.
    petanda apa, aku pun tak tau. Kau tau?

    bila ko letak entri pasal koinsiden ni, teringat plak aku. aritu aku tengok program mokcik martha stewart kat tv. tema program tu aritu pasal blog.

    mokcik martha perkenalkan blog pasal 2 orang rakan yang tinggal jauh antara satu sama lain. tiap pagi 2 rakan ni masing-masing akan upload 1 gambar yang menjadi inspirasi mereka utk pagi tu. banyak la gambar yg diorang upload, dan kebanyakan gambar2 yg diorang upload tu mmg byk ciri2 koinsiden, contoh bila sorang kawan upload gambar cerek, kawan yg lagi satu tu upload gambar cawan berisi air kopi. bila sorang kawan upload gambar bunga kuning, yang 1 lg upload gambar selipar kuning. dan diorang tak rancang benda tu semua.

    last2, 2 org kawan tu terbitkan satu buku koleksi gambar2 yang diorang upload tu. tajuk buku koleksi gambar tu: A Year of Mornings, 3,191 Miles Apart . google je.

    entah2 ko dah tau pasal ni. aku terasa cam bodoh lak. (-_-)

    • mysourha permalink*
      May 8, 2010 4:23 pm

      hoit peng!
      good info u hv there,aku tak pnh tau pn psl buku tu,interesting story 😀
      ko ade x buku tu? nk pnjam! hahaa.
      ke ade buku tu online?

  2. woonderPENG permalink
    May 9, 2010 1:07 pm

    order online ada kot…

  3. July 15, 2010 10:38 am

    hmmm yummi…………mak nyus…………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s