Skip to content

X) senyum lagi.sampai telinga.

June 7, 2009

I was on hiatus. For quite a long time. Blame the short holiday as I can only spend a week off to relax my mind and wake up late every day. Just came back from terengganu *tengganu kito* to attend my uncle’s wedding and it was hilarious. I swear that I’m the most comot bridesmaid ever in this entire earth. No preparation,no reherseal *wtf* and nothing. Just someone campak me with this extravaganza umbrella and say “sarah,mung gi sambut penganting nun,bawok skali kipah ni” and I was like,wth,this is soooo bidan terjun.

I gain somewhat cool experience,regardless.

This coming monday, have to attend TM raja chulan for my first day of internship. Setakat lapor diri apekedehal kan? Will be travelling by train ERL,PUTRA and my only foot *jalan kaki* hopefully boleh kurus,hari hari tu menapak. Can’t imagine how would I survive bulan puasa nanti?

My latest craziness,SuJu of course.Everytime I close my eyes,I only see you,LeeTeuk.Adoi,lu bikin gwe on fire la *tolong jangan misinterprate* kamu kenalkah Oppa Leeteuk ni?mari aku tontonkan sedikit.

20090329_leeteukdefeat_300

Jambu,bukan? Biasalah,nak buek camno,taste taste aku semua nak jambu. Tapi,kadang ada certain angle he looks more girly than a guy. Itu yang aku tak berapa nak berkenan.Contohnya seperti ini,

normal_aug07smagteuk61

Gila! macam perempuan! Tapi, gambar itu dari video clip tajuk happiness ke apa entah and that was several years ago. Sekarang, muka agak less-girly,oh,for God sake.

And,sekarang tengah tunggu family outing habis download.Well,ada 40 episode to go! F.O ni gameshow kat korea,ramai celebrity yang join.Aku baru selesai tonton episode Yoona SNSD.

Don’t asked me when did I start to like korean stuff,dari melaka mungkin,bilamasa suatu ketika dahulu aku pernah bertukar tukar lagu dengan jejaka *****kacak (username YM) dan juga mungkin kerana aku ada source yang boleh dipercayai dan sebenarnya entertainment dari korea pun not bad. I mean, quality lagu dorang pun high class kot,sedap didengar menggunakan handphone w580i aku ataupun di dalam kereta. So, if bosan asyik dengan lagu english je,mari la bertukar selera!

Mungkin entry aku kali ini agak bosan sebab penuh dengan korea je,apekedehal kan.

Later aku upload gambar-gambar sepanjang cuti yah!

Advertisements
3 Comments leave one →
  1. June 7, 2009 1:39 pm

    tah2..die pondan x?hihuhuh…aku memang pantang tgk yg golongan2 camni..sng je nk detect!;)

    weh..stat prektikal eh 8june?aku 22june prektikal kt UKM lak.hmm..alang2 aku tgh cuti ni…ko rajin2 la msg aku mane tau pas keje ko leh lepak ke ngn aku.aku tren stwgsa ni…leh r capai monorail raja chulan.huhu…gudlak

    • mysourha permalink*
      June 7, 2009 5:37 pm

      hahaha,erin,die mane pondan! masih masculine gtu~ hehe,nnt ko usya la vc dorang,nmpk kot die lelaki sejati,hehe.

      a’aahh,aku praktikal on 8,ko kt ukm bangi ekh? dekat sgt laa tu ngn cyber,nnt klu ad ms kite hang out yeh,ko pn same gdluck! jgn nanges2 taw 😛

      • September 12, 2013 9:03 pm

        ayoyooo..taun ni la bru aku nk baca komen ko ni mai.how time flies.haha.skg dunia dh tbalik.aku lak minat korea skg.hehhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s